Üdvözöljük a

Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2018 Január >>
KeSzeCsüSzoVa
1234567
891011121314
15161718192021
2223
24
25262728
293031    

Kiadó irodák

 

 

A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara épületében

(Zalaegerszeg, Petőfi u. 24.)

emeleti, felújított, klímatizált, külön bejáratú irodák

előnyös feltételekkel kiadók.

Autószerelés versenyszámban várnak jelentkezőket a szakmák Európa-bajnokságára!

Olyan fiatal autószerelő szakemberek vagy tanulók jelentkezését várjuk, akik szívesen képviselnék Magyarországot a EuroSkills Budapest 2018 versenyen.

Az ország kőfaragóját keressük

A BUDAPESTI KOMPLEX SZAKKÉPZÉSI CENTRUM a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együtt várja azoknak a fiatal szakembereknek, szakközépiskolásoknak, végzős szakiskolai tanulóknak, technikusoknak, főiskolai és egyetemi hallgatóknak a jelentkezését, akik szívesen megmérettetnék tudásukat KŐFARAGÓ (Architectural Stonemasonry) szakmában az ifjú szakemberek Európa-bajnokságán, a EuroSkills Budapest 2018 versenyen.

Villanyszerelésben verhetetlen vagy?

A Legrand Magyarország Zrt. a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együtt várja azoknak a fiatal szakembereknek, szakközépiskolásoknak, végzős szakiskolai tanulóknak, technikusoknak, főiskolai és egyetemi hallgatóknak a jelentkezését, akik szívesen megmérettetnék tudásukat VILLANYSZERELŐ (Electrical Installations) szakmában az ifjú szakemberek Európa-bajnokságán, a EuroSkills Budapest 2018 versenyen.

Mi mennyi 2018-ban?

A vállalkozások figyelmébe ajánljuk "Mi mennyi 2018-ban?" összeállításunkat, amely segít eligazodni az új szabályozásokban.

Vajon ki a legjobb divat és ruhaipar terén Európában?

Az Elegant Design RT. a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együtt várja azoknak a fiatal szakembereknek, szakközépiskolásoknak, végzős szakiskolai tanulóknak, technikusoknak, főiskolai és egyetemi hallgatóknak a jelentkezését, akik szívesen megmérettetnék tudásukat RUHAIPARI TECHNIKUS (Fashion Design and Technology) szakmában az ifjú szakemberek Európa-bajnokságán, a EuroSkills Budapest 2018 versenyen.

Versenyezz szépségápoló szakmába az Európa-bajnokságon!

A Zalaegerszegi Szakképzési Centrum a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együtt várja azoknak a fiatal szépségápoló szakembereknek (kozmetikus és/vagy kéz- és/vagy lábápoló, műkörömépítő), szakközépiskolásoknak, végzős szakiskolai tanulóknak a jelentkezését, akik szívesen megmérettetnék tudásukat SZÉPSÉGÁPOLÓ SZAKMÁBAN az ifjú szakemberek Európa-bajnokságán, a EuroSkills Budapest 2018 versenyen.

Adóváltozások 2018. előadás anyaga

Tájékoztatásul a 2018. január 10-én megtartott "Adóváltozások 2018." című előadás anyaga.

Grafikusok jelentkezését várják

Elég kreatív vagy és remek esztétikai érzékkel rendelkezel? Ha ezen kívül jártas vagy a grafikai szoftverek használatában, alapvető nyomdaipari, színtani és tipográfiai ismeretekkel rendelkezel és a grafikai tervezéshez szükséges irányelvek sem idegenek számodra, gyere versenyezni a szakmák Európa-bajnokságára!

Fiatal kertépítők lehetősége nemzetközi versenyben való részvételre

A MAGYAR KERTÉPÍTŐK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE és a MAGYAR KERTÉSZETI SZAKKÉPZŐ INTÉZMÉNYEK SZÖVETSÉGE a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együtt várja azoknak a fiatal szakembereknek, szakközépiskolásoknak, végzős szakiskolai tanulóknak, technikusoknak, főiskolai és egyetemi hallgatóknak a jelentkezését, akik szívesen megmérettetnék tudásukat KERTÉPÍTŐ (Landscape Gardening) szakmában az ifjú szakemberek Európa-bajnokságán, a EuroSkills Budapest 2018 versenyen.

Tájékoztatás új agrárkamarai tagok nyilvántartásba vételéről és a tagdíjak fizetéséről

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) közhiteles adatbázisokból származó adatok alapján mintegy 11.000 új tagot - egyéni vállalkozót és gazdálkodó szervezetet - emelt be tagjegyzékébe 2017 végén.

Tekintettel arra, hogy az érintett tagok nem tettek eleget a Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamaráról szóló 2012. évi CXXVI. törvény 5. § (6) bekezdése szerinti bejelentkezési kötelezettségüknek, a NAK vette őket nyilvántartásba a törvényben foglaltak alapján.

Szárazépítők, figyelem!

Az ÉVOSZ (Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége) Szárazépítő Tagozata a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együtt várja azoknak a fiatal szakembereknek, szakközépiskolásoknak, végzős szakiskolai tanulóknak, technikusoknak, főiskolai és egyetemi hallgatóknak a jelentkezését, akik szívesen megmérettetnék tudásukat SZÁRAZÉPÍTŐ SZAKMÁBAN az ifjú szakemberek Európa-bajnokságán, az EuroSkills Budapest 2018 versenyen.

Víz-, gáz- és fűtésszerelő fiatalok jelentkezését várják!

A Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együtt várja azoknak a fiatal szakembereknek a jelentkezését, akik szívesen megméretnék tudásukat VÍZ-, GÁZ- ÉS FŰTÉSSZERELŐ (Plumbing and heating) szakterületen a „szakmák Európa-bajnokságának” is nevezett versenyen 2018-ban, Budapesten.

Tisztázás a 'Tájékoztatás a 2018. évi EU ETS kvótakiosztási változás-bejelentési adatszolgáltatás követelményeiről' tárgyú ismertető kapcsán

A Nemzetgazdasági Minisztérium „Tisztázás a Tájékoztatás a 2018. évi EU ETS kvótakiosztási változás-bejelentési adatszolgáltatás követelményeiről tárgyú e-mail kapcsán” tárgyú üzenetet juttatott el a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarához.

Újabb munkahelyteremtő program indul mikro-, kis- és középvállalkozásoknak

2018. január 6-ától újabb, 5 milliárd forint keretösszegű pályázatot hirdet a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására a Nemzetgazdasági Minisztérium.