Üdvözöljük a

Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2018 Október >>
KeSzeCsüSzoVa
1234567
891011121314
1516171819
20
21
22232425262728
293031    

Többszörös levélküldés műszaki hiba miatt

Egy előre nem látható műszaki hiba miatt 2018. október 19-én és 20-án egy kamarai rendezvényajánló többször is kiküldésre került a Zala megyei regisztrált vállalkozások által megadott email címekre.

A kellemetlenségért elnézést kérünk!

ETE hírlevél

Szíves figyelmükbe ajánljuk a Pénzügyminisztérium Területfejlesztési Tervezési Főosztálya által megküldött ETE hírlevelet.

Időközi kamarai választás - küldöttjelölés - Szolgáltatói Tagozat

A kamara 2016. évben megválasztott testületeinek törvényben meghatározott négyéves ciklusa 2016-2020. évekre vonatkozik. A Szolgáltatói Tagozat megválasztott küldöttei közül időközben azonban sajnos több, a vállalkozást képviselő vezető jogosultsága megszűnt.

Már csak két hétig fizethetünk a régi 1000 forintos bankjegyekkel

Már csak 2018. október 31-ig használhatók a készpénzes vásárlások során a régi 1000 forintos bankjegyek. November 1-től már csak az idén márciusban megjelent, megújított 1000 forintos címlettel lehet fizetni.

Zsűrizték az alkotásokat

Idén másodszor került sor október 16-án, Zalaegerszegen, a Kamarák Házában népi iparművészeti alkotások zsűrizésére. 

INDUL AZ MKIK GVI 2018. OKTÓBERI ONLINE KONJUNKTÚRA FELVÉTELE

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság- és Vállalkozáskutató Nonprofit Kft. (MKIK GVI) 1998 óta évente kétszer rendszeresen felméri a magyar vállalkozások üzleti helyzetét és várakozásait.

ESA Technológia Transzfer és Üzleti Inkubációs pályázat ajánlás

2016. december 6-án megnyílt Magyarországon az ESA Technológia Transzfer Irodája, 2018. július 2-án pedig megnyitott ESA Üzleti Inkubátorháza is. A két intézmény egy helyen működik, így a még ötlet fázisban lévő projektek egy helyen kaphatnak segítséget a megfelelő űrtechnológia keresésétől a piacra lépésig.

Digitális megoldások az OTP Banktól

Válasszon Ön is az OTP Bank vállalkozásfejlesztési megoldásai közül. Bővebb információt a mellékletben találhat. 

Interreg Europa – Peer review felhívás

Az Interreg Europe Program Szakpolitikai Tudásfórumának új szolgáltatása, a Peer review (szakértői értékelés) azon helyi, regionális és nemzeti fejlesztési programokért felelős hatóságok számára kínál kiváló lehetőséget, akik szeretnének nemzetközi együttműködést kialakítani és javaslatokat kapni más európai régióktól.

Küldöttválasztó ülés - Szolgáltató Tagozat

 

Tisztelt Vállalkozásvezető!

 

Ezúton meghívom a Szolgáltatói Tagozati Küldöttválasztó gyűlésére,

melynek időpontja 2018. november 5. (hétfő) 15.00 óra.

Ügyfélfogadási szünet

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt vállalkozókat, vállalkozásvezetőket, kamarai tagjainkat, hogy a 

Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ügyfélszolgálati irodáiban 

2018. október 22-én, hétfőn az 

ügyfélfogadás szünetel.

Turizmus digitálisan

A Turizmus Digitalizációja címmel került sor október 17-én, a zalakarosi Hotel Aphodite-ben, a Modern Vállalkozások Programja újabb eseményére. 

Átadták a mesterleveleket

Ünnepélyes külsőségek mellett vehette át mesterlevelét harminc szakember október 16-án, Zalaegerszegen.

A sikeres vizsgát tett autószerelőket, fodrászokat, karosszérialakatosokat, szakácsokat és villanyszerelőket Mazzag Ferenc, a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke és Bihall Tamás, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara oktatási- és képzési ügyekért felelős alelnöke köszöntötte.

A rendezvényre hivatalosak voltak és elismeréseket vehettek át a szeptember végi EuroSkills Budapest 2018 versenyen szép sikereket elért magyar csapat zalai tagjai is.

Munkahelyi képzések pályázati támogatással – 2. Információs nap

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2018 október 25-én Munkahelyi képzések pályázati támogatással címmel információs napot tart. Az információs napon tájékozódhat a pályázat finanszírozási és megvalósítási lehetőségeiről, a monitoring látogatások folyamatáról.

Gyakorlati oktatói képzés a kamaránál

Háromnapos elméleti képzéssel indult október 6-án, Zalaegerszegen, a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében, a gyakorlati oktatói képzés. A résztvevők - a sikeres vizsgát követően – gyakorlati oktatói tanúsítványt kapnak. 2019. szeptember 1-től ugyanis csak olyan szakemberek lehetnek gyakorlati oktatók a vállalkozásoknál, akik a tanúsítvánnyal rendelkeznek.