Üdvözöljük a

Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2018 Október >>
KeSzeCsüSzoVa
1234567
891011121314
15161718192021
2223
24
25262728
293031    

4. Nemzetközi Kooperációs Nap - Nyugat-Balkán - 2018.november 15-16.

2018. november 15-16. között, immár 4. alkalommal kerül megrendezésre a szerbiai Zlatiborban, a nyugat- balkáni régióra fókuszáló nemzetközi kooperációs fórum, melynek kísérőprogramja  az Enterprise Europe Network által szervezett nemzetközi üzletember találkozó.

Üzleti kapcsolatok Görögországban

Arra a célra, hogy folyamatosan tájékoztassuk Önöket a görög üzleti közösség legújabb fejleményeiről, ill. segítsük a magyar cégeket abban, hogy sikeres üzleti kapcsolatokat alakítsanak ki a görög társaikkal, örömmel értesítjük a Greek Exporters Portalról”, amely elérhető a http://www.greekexporters.gr címen. 

Gyermekjátékgyártó és beszállító keresés

Az izraeli Tzaatzuei Pop 2000 Ltd. 17 éves múlttal rendelkezik a csecsemő- és gyermekjáték importálás területén. 

Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. által kezelt alapok bemutatása

A Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. (továbbiakban: Alapkezelő) által kezelt Széchenyi Tőkebefektetési Alap 2011. évi indulása óta 2016 közepéig, 5 év alatt összesen 89 kis- és középvállalkozásokba fektetett be mintegy 12,8 milliárd forint értékű kockázati tőkét, amelyhez mintegy 4,5 milliárd Ft magánforrást is be tudott vonni. Az Alap ezáltal a hazai kockázatitőke-piac legaktívabb tagja, illetve a legnagyobb cégportfólióval rendelkező tőkebefektetője lett.

Partnerkeresés - Consystec tábla- és eligazító, valamint hirdető- rendszerek tervezése, kivitelezése

A Consystec -német székhelyű- vállalat magyarországi vezérképviselete keres partnereket Magyarországon innovatív eligazító rendszereik kiegészítőinek gyártásához. 

MEGHÍVÓ - Üzleti delegáció Minszkbe - 2018. november 5-7.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a Magyar-Belorusz KKB 2018. november 5. és 7. között esedékes üléséhez kapcsolódóan Magyar-belorusz gazdasági fórumot és üzletember-találkozót szervez Fehéroroszországban, Minszkben.

Partnerkeresés paradicsompüré és konzervkukorica gyártására

A lengyel DRIPOL cég új üzleti kapcsolatokat kíván kialakítani magyarországi gyártókkal paradicsompüré és konzerv kukorica készítésére. 

Tájékoztatás a kínai Canton Fair 2018-as eseményeiről

Az idei év során 123. és 124. alkalommal fog megrendezésre kerülni a ,,Canton Fair’’ elnevezésű kiállítás Kínában, Kanton tartomány székhelyén, Guangzhou városában. A vásáron a kínai exportőrök mellett nagy számban jelen lesznek importőrök is. 

Adatbázis magyar export cégeknek

A MAGYAR EXRPOTŐR ADATBÁZIS a magyar cégek exportajánlatait lekereshető formában tartalmazó adatbázis, amely segíti a külpiacok meghódítására készülő vagy az azokon tartós jelenlétre törekvő magyar vállalkozásokat. 

 

A folyamatosan bővített adatbázisba a magyarországi vállalkozások díjmentesen tölthetik fel adataikat az alábbi weboldalon keresztül: http://exportdirectory.mkik.hu/hu/

 

Minden exporttal foglalkozó magyar vállalkozás számára javasoljuk a regisztrációt, hiszen az oldalt a hazai kereskedelmi és iparkamarák számos csatornán keresztül népszerűsítik.

Németországi piacbővítés lehetősége startupok számára – Innoloft

Ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmüket a Düsseldorfi Magyar Főkonzulátus által továbbított, német piacbővítés és üzleti kapcsolatok építése szempontjából érdekes lehetőségre.