Üdvözöljük a

Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2019 Április >>
KeSzeCsüSzoVa
1234567
891011121314
1516171819
20
21
22232425262728
2930     

Meghívó - Magyar-afrikai fórum és konzultáció - Fókuszban a közép-afrikai országok

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Afrika Tagozata 2019. április 24-én Magyar-afrikai fórumot és konzultációt szervez Budapesten. A programterv a csatolt mellékletben elérhető. 

Üzleti lehetőségek Kanadában

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Nemzetközi és Külgazdasági Kollégiuma és Kereskedelmi Tagozata Üzleti lehetőségek Kanadában címmel rendezvényt szervez, amelyen az Európai Unió és Kanada közötti kereskedelmi és befektetési megállapodás (CETA) aktuális helyzetéről is tájékozódhatnak.

MKIK-Innovációs Konferencia

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2019. május 14-én egy nagyszabású innovációs konferenciát szervez, „A jövő gazdasága a digitális világban: Innovatív megoldások a vállalati versenyképesség fokozásáért”  

címmel.                

Üzleti lehetőségek Montenegróban

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Nyugat-balkáni Tagozata szervezésében2019. április 12-én Budapesten kerül megrendezésre az „Üzleti lehetőségek Montenegróban” elnevezésű rendezvény. A program keretében Veljko Milonjić, a Montenegrói Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért és kulturális együttműködésért felelős igazgatója tart előadást.

Üzleti lehetőségek Japánban

2019. március 19-én üzleti szeminárium kerül megrendezésre a Japán Nagykövetség, a Japan External Trade Organization (JETRO) és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében, „Üzleti lehetőségek Japánban” címmel. 

8. Kína-KKE Együttműködési Fórum, Dubrovnik

2019. március 4.

2019. április 10-12 között kerül megrendezésre a 8. Kína-KKE Együttműködési Fórum, ‘’8th 16+1 Summit, Meeting of Heads of Government of Central and Eastern European countries (CEEC) and PR China’’ címmel Dubrovnikban, Horvátországban.

Turizmus és kapcsolódó szolgáltatások és a Sharing Economy szabványosítása WKÖ együttműködésben

Az Osztrák Gazdasági Kamara (Wirtschaftskammer Österreich, WKÖ) együttműködő partnereket keres az ISO/TC-228, a „Turizmus és kapcsolódó szolgáltatások”, illetve az ISO/TC-324 „Sharing Economy”, azaz a megosztáson alapuló üzleti modell szabványosítás területein.

MEGHÍVÓ - Fókuszban a külpiacok - külgazdasági évnyitó konferencia

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2019. március 6-án „Fókuszban a külpiacok” című külgazdasági évnyitó konferenciát szervez.

Magyar - Moldvai Üzleti Fórum

A Magyar-Moldovai Gazdasági Együttműködési Vegyes Bizottság (GVB) negyedik ülésére– Menczer Tamás, tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár és Ms. Iulia Costin államtitkár társelnökletével ¬2019. május 7-8-án kerül sor Kisinyovban, Moldovában.

Meghívó Taiwani B2B üzletember találkozóra a Vigadóba

2019. április 29-én 12 cégből álló tajvani üzleti delegáció látogat Magyarországra. A látogatáshoz kapcsolódóan a Tajvani Kereskedelmi Központ szervez üzleti fórumot.

Üzleti delegáció Izraelbe - 2019. május 26-29.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2019. május 26-29. között üzleti delegációt szervez Izraelbe. Mellkékletből elérhető a program, valamint a jelentkézi lap. 

Magyar-török üzletember-találkozó a Sivasi Kereskedelmi és Iparkamara látogatása alkalmából

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Török Tagozatával közösen magyar-török üzletember-találkozót szervez a Sivasi Kereskedelmi és Iparkamara üzleti delegációjának látogatása alkalmából. A rendezvény a török piac iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást a sivasi üzleti lehetőségekről, az együttműködés fejlesztésének lehetőségeiről. 

Üzleti delegáció Kazahsztánba - 2019. április 28-30.

Az MKIK Magyar-Kazah Tagozata a Pénzügyminisztérium közreműködésével 2019. április 28-30. között üzleti delegációt szervez Kazahsztánba. Mellékletben elérhető a kiutazásra szóló meghívó, az előzetes program, a jelentkezési lap valamint a cégprofil adatlap.

Megjelenési lehetőség a 2019-es China International Import Fair-en

2019. november 5-10 között kerül megrendezésre második alkalommal a Kínai Népköztársaság Kereskedelmi Minisztériuma és Kína Shanghai városának Népi Kormánya szervezésében China International Import Expo-t (CIIE).

Magyar-török üzletember-találkozó a Musi Kereskedelmi és Iparkamara üzleti delegációjának látogatása

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Török Tagozata magyar – török üzletember találkozót szervez, melyre a Musi Kereskedelmi és Iparkamara üzleti delegációjának látogatása alkalmából kerül sor Budapesten. 

MENTOR VÁLLALKOZÓKAT KERESÜNK

Exporttevékenységgel foglalkozó vagy beszállítókkal együtt dolgozó közepes és nagyvállalkozásokat keresünk az Országos Vállalkozói Mentorprogram keretén belül MENTORI feladatok ellátására. A mentorok több hónapon keresztül segítik olyan egyéb vállalkozások felkészülését, akik külpiacra törekednek vagy beszállítóvá kívánnak válni.