Üdvözöljük a

Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2018 Április >>
KeSzeCsüSzoVa
      1
2345678
9101112131415
16171819
20
2122
23242526272829
30      

The Future of Building 2018 Bécs - Szakmai konferencia és kooperációs találkozó | 2018.05.08-09.

Ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmüket az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő „The FUTURE OF BUILDING” konferenciára és kooperációs fórumra Bécsben. A rendezvény fókuszában az építőiparban használt innovatív és fenntartható megoldások, felújítási módszerek és infrastrukturális fejlesztések állnak.

MEGHÍVÓ - Kínai (shundei) delegáció látogatása és üzleti fórum - Budapest, 2018. április 27.

2018. április 6.

Az MKIK Magyar-Kínai Tagozata 2018. április 27-én a Kínai (shundei) delegáció látogatása alkalmából üzleti fórumot szervez.

Gazdasági fórum és B2B-találkozó Bécsben | 2018.05.24.

Ezúton szeretnénk felhívni a szíves figyelmüket az Osztrák Gazdasági Kamara és az Enterprise Europe Network szervezésében megrendezett Chances and Challenges in Central Europe című gazdasági fórumra és B2B-találkozóra Bécsben:

Ökoturisztikai üzleti terv készítő verseny indul

Az Interreg V-A Magyarország-Horvátország Együttműködési Program 2014-2020 ECOTOP 2 (HUHR/1601/4.1.2/0031) projektje keretében megvalósuló öko-turisztikai üzleti terv készítő verseny egy olyan, gazdasági készségeket fejlesztő stratégiai játék, amivel a versenyzők saját ötleteik alapján és akár tanári segítséggel, akár külső partnerek bevonásával sajátítják el a vállalkozási létforma és a vállalkozások eredményes működésének lényeges elemeit. 

Gyermekjátékgyártó és beszállító keresés

Az izraeli Tzaatzuei Pop 2000 Ltd. 17 éves múlttal rendelkezik a csecsemő- és gyermekjáték importálás területén. 

Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. által kezelt alapok bemutatása

A Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. (továbbiakban: Alapkezelő) által kezelt Széchenyi Tőkebefektetési Alap 2011. évi indulása óta 2016 közepéig, 5 év alatt összesen 89 kis- és középvállalkozásokba fektetett be mintegy 12,8 milliárd forint értékű kockázati tőkét, amelyhez mintegy 4,5 milliárd Ft magánforrást is be tudott vonni. Az Alap ezáltal a hazai kockázatitőke-piac legaktívabb tagja, illetve a legnagyobb cégportfólióval rendelkező tőkebefektetője lett.

Partnerkeresés - Consystec tábla- és eligazító, valamint hirdető- rendszerek tervezése, kivitelezése

A Consystec -német székhelyű- vállalat magyarországi vezérképviselete keres partnereket Magyarországon innovatív eligazító rendszereik kiegészítőinek gyártásához. 

Gazdasági együttműködési lehetőségek Peruval

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017 márciusától nagykövetséggel rendelkezünk Limában, nagykövetünk Kaleta Gábor.

 

FELHÍVÁS - Európai Innovációs Hét Tajvanon - 2018. június 4-8.

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy 2018. június 4-8. között kerül megrendezésre Tajvanon az ,,Európai Innovációs Hét’’ elnevezésű rendezvény, egy időben a ,,Computex Taipei 2018’’ vásárral. 

Műanyagipari innovációs nap_Zalaegerszeg_2018. május 23.

MEGHÍVÓ

 

Műanyagipari innovációs nap

a KVA Interreg projekt műanyagipari szakmai ágazatának szervezésében

Üzleti terv készítő versenyhez támogatókat, szponzorokat keresünk

Az Interreg V-A Magyarország-Horvátország Együttműködési Program 2014-2020 keretében megvalósuló ECOTOP 2 projektben (HUHR/1601/4.1.2/0031) lehetőség nyílik arra, hogy a fiatal, középfokú és felsőoktatási intézményekben tanuló diákok, ökoturisztikai vállalkozások tagjai, felnőttoktatásban résztvevők, illetve ökoturizmusban dolgozók - akár vállalkozások mentorálásával - egy üzleti terv készítő versenyen mérjék össze tehetségüket, rátermettségüket, kreativitásukat

Magyar vállalati partner keresése az amerikai American Seal and Engineering vállalat számára

Christopher Ball, Magyarország tiszteletbeli konzulja Connecticut államban, az amerikai American Seal and Engineering vállalat számára olyan innovatív technológiákat alkalmazó magyar üzleti partnert keres az energiaipar, a légi- és űripar, az autóipar, valamint a lézeripar területéről, amely alkalmas és kész kiterjeszteni működését az Egyesült Államokra.

 

Tájékoztatás a kínai Canton Fair 2018-as eseményeiről

Az idei év során 123. és 124. alkalommal fog megrendezésre kerülni a ,,Canton Fair’’ elnevezésű kiállítás Kínában, Kanton tartomány székhelyén, Guangzhou városában. A vásáron a kínai exportőrök mellett nagy számban jelen lesznek importőrök is. 

Adatbázis magyar export cégeknek

A MAGYAR EXRPOTŐR ADATBÁZIS a magyar cégek exportajánlatait lekereshető formában tartalmazó adatbázis, amely segíti a külpiacok meghódítására készülő vagy az azokon tartós jelenlétre törekvő magyar vállalkozásokat. 

 

A folyamatosan bővített adatbázisba a magyarországi vállalkozások díjmentesen tölthetik fel adataikat az alábbi weboldalon keresztül: http://exportdirectory.mkik.hu/hu/

 

Minden exporttal foglalkozó magyar vállalkozás számára javasoljuk a regisztrációt, hiszen az oldalt a hazai kereskedelmi és iparkamarák számos csatornán keresztül népszerűsítik.

Németországi piacbővítés lehetősége startupok számára – Innoloft

Ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmüket a Düsseldorfi Magyar Főkonzulátus által továbbított, német piacbővítés és üzleti kapcsolatok építése szempontjából érdekes lehetőségre.