Üdvözöljük a

Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2019 Június >>
KeSzeCsüSzoVa
     12
3456789
10111213141516
171920212223
24252627282930

Bolgár, horvát, román, török hírek, üzleti lehetőségek

Hírek és üzleti lehetőségek a címben szereplő relációkban -  bővebb információk a mellékelt anyagokban, illetve a leírásban szereplő honlapokon érhetők el, valamint a megadott kapcsolattartóktól kérhetők.

Francia megkeresés - Kórházi ágyak gyártása, szállítása

A vállalat potenciális beszállítóját/gyártóját keresné Magyarországon, mégpedig az említett kórházi ágyak elkészítéséhez, melyhez tervrajzokat is tudunk küldeni a későbbiekben

Sikeres piacra lépés Spanyolországban - workshop és konzultáció

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2019. július 4-én Sikeres piacra lépés Spanyolországban címmel rendezvényt szervez. 

Üzleti delegáció Kínába (Hongkong-Makaó) - 2019. szeptember 8-13.

Hongkong a Kínai Népköztársaság Különleges Igazgatású Területe, ennek keretében jelentős autonómiával rendelkezik: saját kormánya, jogrendszere és pénzneme van. Hongkong gazdasági helyzetének mára meghatározó eleme, hogy Kína a világ leggyorsabban növekvő, kiemelkedő jelentőségű gazdasága lett.

Üzleti delegáció Szerbiába a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Nyugat-balkáni Tagozata szervezésében

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Nyugat-balkáni Tagozata 2019. június 18-20. között üzleti delegációt szervez Szerbiába. Szerbia a nyugat-balkáni régióban meghatározó gazdasági partnerünk, gazdasága stabil, egyenletes növekedést mutat.

Kerekasztal-megbeszélés a Kirgiz Külügyminisztérium delegációjának látogatása alkalmából

2019. május3-án a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, Magyar-kirgiz kerekasztal-megbeszélést szervez Budapesten az MKIK-ban. A rendezvényen a résztvevők tájékozódhatnak a kereskedelmi és befektetési lehetőségekről Kirgizisztánban, valamint az országaink közötti kétoldalú gazdasági kapcsolatokról.

Magyar-török üzletember-találkozó a Sivasi Kereskedelmi és Iparkamara látogatása alkalmából

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Török Tagozatával közösen magyar-török üzletember-találkozót szervez a Sivasi Kereskedelmi és Iparkamara üzleti delegációjának látogatása alkalmából. A rendezvény a török piac iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást a sivasi üzleti lehetőségekről, az együttműködés fejlesztésének lehetőségeiről. 

Üzleti delegáció Kazahsztánba - 2019. április 28-30.

Az MKIK Magyar-Kazah Tagozata a Pénzügyminisztérium közreműködésével 2019. április 28-30. között üzleti delegációt szervez Kazahsztánba. Mellékletben elérhető a kiutazásra szóló meghívó, az előzetes program, a jelentkezési lap valamint a cégprofil adatlap.

Radványi Nemzetközi Kézműves Vásár Besztercebányán

Besztercebánya ebben az évben ünnepli várossá emelkedésének 764. évfordulóját, amely alkalmat ad a tradicionális Városnapok programsorozat és a 362. Radványi Kézműves Vásár megrendezésére. A Városnapok és a Radványi Vásár ideje 2019. szeptember 6-8.

MEGHÍVÓ - Üzleti lehetőségek Indonéziában - Budapest, 2019. július 2

Az MKIK 2019. július 2-án üzleti szemináriumot szervez az Indonézia iránt érdeklődő vállalkozások részére ,,Üzleti lehetőségek Indonéziában’’ címmel.

Lengyel beszállítói lehetőség - katonai/rendőr egyenruhák varrása

A lengyel UNIFEQ  vállalat (http://unifeq.eu/) olyan katonai/rendőr egyenruhák varrásában tapasztalt magyar varrodákat keres, amelyek a következő kritériumoknak megfelelnek: a foglalkoztatottak legalább 30%-a megváltozott munkaképességű, AQAP minősítéssel rendelkeznek.

Magyar-Orosz Üzleti Fórum és az MKIK Magyar-Orosz Tagozatának közgyűlése

2019. június 27-én a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Orosz Tagozata, Magyar-Orosz Üzleti Fórumot és az MKIK Magyar-Orosz Tagozatának közgyűlését szervez Budapesten.

Ciprusi-magyar üzleti fórum és üzletember-találkozó

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2019. június 6-án Ciprusi-magyar üzleti fórumot szervez, melyet a Ciprusi Kereskedelmi és Iparkamara üzleti delegációjának magyarországi látogatása alkalmából rendeznek meg.                       

Vízügyi projektek Hatayban

Helyszíni tapasztalatok szerint a Szíriával határos Hatay tartományban nagy szükség lenne vízügyi fejlesztések mielőbbi megvalósítására, amire a helyi vezetőknek konkrét elképzelésik is vannak, nyitottak az együttműködésre. 

Quality China Zhejiang Expo Megnyitó - Budapest

2019. május 2-4 között kínai termékek kiállítása kerül megrendezésre ’’Quality China Zhejiang Expo’’ címmel a Millenáris B csarnokban. A kiállításon 90 kínai kiállító termékeit mutatják be. A rendezvény keretein belül lehetőség nyílik B2B-találkozókra a kiállító kínai cégekkel.

Üzleti lehetőségek Montenegróban

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Nyugat-balkáni Tagozata szervezésében2019. április 12-én Budapesten kerül megrendezésre az „Üzleti lehetőségek Montenegróban” elnevezésű rendezvény. A program keretében Veljko Milonjić, a Montenegrói Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért és kulturális együttműködésért felelős igazgatója tart előadást.