Üdvözöljük a

Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2019 Augusztus >>
KeSzeCsüSzoVa
   1234
567891011
12131415161718
1920
21
22232425
262728293031 

Üzleti delegáció Malajziába és Szingapúrba (Kuala Lumpur-Szingapúr)

Malajzia hazánk egyik legjelentősebb kereskedelmi partnere a délkelet-ázsiai régióban. Az ASEAN országok között Malajzia a 2. kereskedelmi és 3. export partnerünk. Magyarország 3 legfőbb export terméke az irodagép és gépi adatfeldolgozó berendezés, a közúti jármű és a villamos gép, készülék és műszer. Magyarország 3 legfőbb import terméke az irodagép és gépi adatfeldolgozó berendezés, a villamos gép, készülék és műszer és a híradás-technikai, hangrögzítő és lejátszó készülék. A kétoldalú áruforgalom volumene 2018-ban elérte az 580 millió dollárt.

Üzleti delegáció Katarba (Doha) - 2019. november 4-8.

2019. november 4-8. között a Közel-Kelet és Észak-Afrika Tagozat üzleti delegációt szervez Dohába (Katar). A 2,6 millió lakosú és 11437 km² kiterjedésű Katar ma a világ egyik leggazdagabb állama.  

Partnerkeresés: lengyel Smart Home rendszereket gyártó cég keres magyar partnert

A krakkói, okos otthon technológiákat gyártó Grenton Smart Home System (www.grenton.com) olyan magyar céget keres, amely épületautomatizálással és Smart Home rendszerek installációjával (CCTV, Audio, HVAC, biztonsági rendszerek) foglalkozik.

Üzleti ajánlat - Technológia szilárd hulladék biológiai úton történő lebontására

Az ecuadori nagykövetség olyan magyar cégeket keres, amelyek rendelkeznek a szilárd hulladékot biológiai úton lebontó technológiával. A technológiára ecuadori városokban, falvakban lenne szükség önkormányzati projektek megvalósításához. 

 

Francia megkeresés - Egyedi tervezésű iparművészeti tárgyak gyártóját keresik

Egy művészeti jellegű megkeresés érkezett magyarországi gyártást illetően. A tervezett termékek, melyekről alább képeket is találnak, francia luxus kategóriás termékek igényre szabva. Első körben eseti gyártásról lenne szó (melyért a fellelt magyar üzleti partner felelne), de a hosszútávú partneri kapcsolat a cél.

Az Európai Bizottság magyar KKV-t keres videók készítéséhez

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete riportok készítéséhez olyan magyar cégeket keres, amelyek az EU-n kívüli kereskedelemből élnek, valamilyen korlátozásba ütközik, amikor EU-n kívülre akar exportálni, digitális szolgáltatási szektorban működik, valamint előny, ha a nők vezető pozícióban vannak.

 

Európai üzleti út az Egyesült Arab Emírségekbe

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara üzleti utat szervez az Egyesült Arab Emírségekbe, a 2019. szeptember 30. és október 4. közötti időszakban.

Bolgár, horvát, román, török hírek, üzleti lehetőségek

Hírek és üzleti lehetőségek a címben szereplő relációkban -  bővebb információk a mellékelt anyagokban, illetve a leírásban szereplő honlapokon érhetők el, valamint a megadott kapcsolattartóktól kérhetők.

ITU Telecom World 2019 margóján szervezett kétnapos nemzetközi partnerkereső találkozó

Az ITU Telecom World 2019 egy olyan globális rendezvény, ahol az ICT szektor szereplői találkoznak a legújabb trendek bemutatása, üzleti kapcsolatok kialakítása érdekében. A rangos eseménynek ebben az évben – 2015-höz hasonlóan - Budapest ad otthont, 2019. szeptember 9-12. között.

Magyar-Brazil és Magyar-Mexikói Üzleti Fórum

A Magyar-Brazil Gazdasági Vegyesbizottság 5. ülése 2019. október 7-8. között, a Magyar-Mexikói Gazdasági Vegyesbizottság 4. ülése pedig 2019. október 10-11. között kerül megrendezésre.

 

A két rendezvényhez kapcsolódóan a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. Üzleti Fórumokat és B2B találkozókat szervez. 

Bolgár, román, szlovén, török hírek, üzleti lehetőségek, meghívók

Hírek és üzleti lehetőségek a címben szereplő relációkban -  bővebb információk a mellékelt anyagokban, illetve a leírásban szereplő honlapokon érhetők el.

XVIII. „Toureurocentr – Kárpátalja 2019

2019. szeptember 19-20 között Ungváron kerül megrendezésre a XVIII. „Toureurocentr – Kárpátalja 2019” Nemzetközi turisztikai kiállítás és vásár. 

Sanghaj Kereskedelmi Expo

Sanghaj legnagyobb kereskedelmi, ipari és kereskedelmi szövetségei tagvállalatainak részvételével Budapesten kerül megrendezésre a ’’The 8th Shanghai Fair 2019’’ című rendezvény. A kiállítás keretében sor kerül kereskedelmi partnertalálkozókra, termékek bemutatójára, az érdeklődők megismerkedhetnek a kínai teaszertartással, gasztronómiával is.

EUROCHAMBRES Gazdasági Fórum 2019

2019. október 7-8. között kerül megrendezésre az EUROCHAMBRES Gazdasági Fórum Rómában. A rendezvény a „Chambers4EU: Together for Sustainable Growth” címet viseli. 

Izraeli partnerkeresések

Mellékelten olvashatóak az Izraeli Kereskedelmi Kamarák Szövetségétől és a Jeruzsálemi Kereskedelmi Kamarától érkezett partnerkeresések.

 

Radványi Nemzetközi Kézműves Vásár Besztercebányán

Besztercebánya ebben az évben ünnepli várossá emelkedésének 764. évfordulóját, amely alkalmat ad a tradicionális Városnapok programsorozat és a 362. Radványi Kézműves Vásár megrendezésére. A Városnapok és a Radványi Vásár ideje 2019. szeptember 6-8.