Üdvözöljük a

Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2019 Február >>
KeSzeCsüSzoVa
    123
45678910
11121314151617
1819
20
21222324
25262728   

MENTOR VÁLLALKOZÓKAT KERESÜNK

Exporttevékenységgel foglalkozó vagy beszállítókkal együtt dolgozó közepes és nagyvállalkozásokat keresünk az Országos Vállalkozói Mentorprogram keretén belül MENTORI feladatok ellátására. A mentorok több hónapon keresztül segítik olyan egyéb vállalkozások felkészülését, akik külpiacra törekednek vagy beszállítóvá kívánnak válni. 

Macrorrueda Bicentenario - Bogotá, 2019. április 3-5.

2019. április 3-5. között rendezik meg Bogotában a Macrorrueda Bicentenario című eseményt. Az üzletember-találkozóra a kolumbiai termékek és szolgáltatások iránt érdeklődő cégek jelentkezését várják a világ minden részéről.

Üzletember delegáció a körkörös gazdaság témakörében Mexikóba

Az Európai Bizottság üzletember-delegációt szervez európai uniós cégeknek a körkörös gazdaság témakörében Mexikóba. Minden költség a kiutazókat terheli, az EB a szakmai programot biztosítja. 

 

Fókuszban a BREXIT

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2018. december 6-án, „Fókuszban a BREXIT” című rendezvényt szervez. Az esemény a BREXIT tárgyalások alakulása, valamint a BREXIT következményei iránt érdeklődő és az arra való felkészülésre törekvő vállalkozások számára kíván tájékoztatást nyújtani.

Üzleti kapcsolatok Görögországban

Arra a célra, hogy folyamatosan tájékoztassuk Önöket a görög üzleti közösség legújabb fejleményeiről, ill. segítsük a magyar cégeket abban, hogy sikeres üzleti kapcsolatokat alakítsanak ki a görög társaikkal, örömmel értesítjük a Greek Exporters Portalról”, amely elérhető a http://www.greekexporters.gr címen. 

Gyermekjátékgyártó és beszállító keresés

Az izraeli Tzaatzuei Pop 2000 Ltd. 17 éves múlttal rendelkezik a csecsemő- és gyermekjáték importálás területén. 

Adatbázis magyar export cégeknek

A MAGYAR EXRPOTŐR ADATBÁZIS a magyar cégek exportajánlatait lekereshető formában tartalmazó adatbázis, amely segíti a külpiacok meghódítására készülő vagy az azokon tartós jelenlétre törekvő magyar vállalkozásokat. 

 

A folyamatosan bővített adatbázisba a magyarországi vállalkozások díjmentesen tölthetik fel adataikat az alábbi weboldalon keresztül: http://exportdirectory.mkik.hu/hu/

 

Minden exporttal foglalkozó magyar vállalkozás számára javasoljuk a regisztrációt, hiszen az oldalt a hazai kereskedelmi és iparkamarák számos csatornán keresztül népszerűsítik.

Németországi piacbővítés lehetősége startupok számára – Innoloft

Ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmüket a Düsseldorfi Magyar Főkonzulátus által továbbított, német piacbővítés és üzleti kapcsolatok építése szempontjából érdekes lehetőségre. 

Turizmus és kapcsolódó szolgáltatások és a Sharing Economy szabványosítása WKÖ együttműködésben

Az Osztrák Gazdasági Kamara (Wirtschaftskammer Österreich, WKÖ) együttműködő partnereket keres az ISO/TC-228, a „Turizmus és kapcsolódó szolgáltatások”, illetve az ISO/TC-324 „Sharing Economy”, azaz a megosztáson alapuló üzleti modell szabványosítás területein.

MEGHÍVÓ - Fókuszban a külpiacok - külgazdasági évnyitó konferencia

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2019. március 6-án „Fókuszban a külpiacok” című külgazdasági évnyitó konferenciát szervez.

Üzleti delegáció a Hannover Messe kiállításra

2019. március 31. és április 3. között a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata, üzleti delegációt szervez Németországba a Hannover Messe kiállításra. 

VI. Automotive CEE Day beszállítói találkozó

2019. március 28-29. között a dél-lengyelországi Opole városban immáron 6. alkalommal kerül megrendezésre az „Automotive CEE Day” beszállítói nap. A találkozó célja a járműgyártók beszerzési osztályai és az elsőrendű (Tier-1) beszállítók, valamint az alvállalkozók közötti kapcsolatfelvétel megteremtése. 

Partnerkeresés paradicsompüré és konzervkukorica gyártására

A lengyel DRIPOL cég új üzleti kapcsolatokat kíván kialakítani magyarországi gyártókkal paradicsompüré és konzerv kukorica készítésére. 

Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. által kezelt alapok bemutatása

A Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. (továbbiakban: Alapkezelő) által kezelt Széchenyi Tőkebefektetési Alap 2011. évi indulása óta 2016 közepéig, 5 év alatt összesen 89 kis- és középvállalkozásokba fektetett be mintegy 12,8 milliárd forint értékű kockázati tőkét, amelyhez mintegy 4,5 milliárd Ft magánforrást is be tudott vonni. Az Alap ezáltal a hazai kockázatitőke-piac legaktívabb tagja, illetve a legnagyobb cégportfólióval rendelkező tőkebefektetője lett.

Partnerkeresés - Consystec tábla- és eligazító, valamint hirdető- rendszerek tervezése, kivitelezése

A Consystec -német székhelyű- vállalat magyarországi vezérképviselete keres partnereket Magyarországon innovatív eligazító rendszereik kiegészítőinek gyártásához.