-

Magyar élelmiszerek moldovai megjelenésének elősegítéséről

Magyarország Nagykögykövetsége Kisinyov korábban több alkalommal is javasolta, hogy kerüljön sor magyar termékbemutatóra Chisinauban egy arra alkalmas rendezvényen.

Búcsú Hegyi Jánostól

A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mély fájdalommal értesíti a megye vállalkozóit, vállalkozásvezetőit, hogy Hegyi János, a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Keszthely Térségi Szervezet Elnökségének tagja életének 65. évében elhunyt.

Pályázat - „Szakmai vizsgabizottsági tagi névjegyzékbe történő felvételre”

A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara pályázatot hirdet megyei Szakmai vizsgabizottsági tagi névjegyzékébe történő felvételre.

Legyen Ön is az Auchan Magyarország Kft. új beszállítója!

A Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara az Auchan Magyarország Kft. együttműködésével Beszállítói Napot szervez.

Kézműves ünnep Kaposváron

2015. szeptember 4-6-án  XV. alkalommal kerül sor a  Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) által útjára indított  „A kézművesség ezer éve a Kárpát-medencében” című rendezvénysorozatra. 

Átadták a Magyar Kézműves Remek díjakat

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara pályázatára beadott több mint 110 pályaműből 43 kapta meg a díjat, közülük hetet magas színvonala alapján külön is méltattak.

Webes Ügysegéd alkamazásáról szóló tájékoztató

A Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala megküldte a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara részére a 76/34-2/2015. iktatószámú tájékoztatását, melynek tárgya a 2015. október 1-jétől bevezetendő ún. Webes Ügysegéd alkalmazására történő felhívás.

Alapfokú szerzői jogi tanfolyam

A szerzői jogi ismeretek mára szinte az élet valamennyi területén nélkülözhetetlenné váltak. A szerzői jogi tudatosság igen fontos az új műveket létrehozó alkotók mellett azokon a területeken is, ahol az adott tevékenység szerves része a meglévő szerzői tartalmak valamilyen felhasználása.  A digitális világ gyorsan változó körülményeiben való eligazodás igénye szintén számos szerzői jogi kérdést vet fel. 

Átadták a Kamarai Védnöki Táblákat

Négy zalai vendéglátós vehette át idén a Kamarai Védnöki Táblát 2015. szeptember 11-én. A három Balaton ­parti megye, Somogy, Veszprém és Zala kereskedelmi és iparkamarái pénteken a Szent Miklós hajón adták át vendéglátóipari vállalkozásoknak a Kamarai Védnöki Táblát.

Női vállalkozói klub

Ülést tartott szerdán a Női vállalkozói klub. A Kamarák Házában rendezett esemény vendége ezúttal Szily Nóra újságíró volt. 

uzlet@halon
Innoportfolio
Klaszterportfolio
Magyar Nemzeti Kereskedőház
TÁMOP - „Dolgozva tanulj!”