Konzultáció az építményadóról

A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2015. augusztus 10-én 10 órától konzultációval egybekötött előadást szervez AZ ÉPÍTMÉNYADÓVAL KAPCSOLATOS AKTUÁLIS TUDNIVALÓK címmel a Kamarák Házában (Zalaegerszeg, Petőfi út 24.). 

20 milliárd forintos keretemelés a gépbeszerzési pályázatoknál

Július 9-től nyújthatják be pályázataikat a mikro-, kis-, és közepes vállalkozások a termelési kapacitásbővítést célzó (GINOP 1.2.1-15), és az általános kapacitásbővítést célzó (GINOP 1.2.2-15) pályázati felhívásokra.

LIFE Program keretében kiírt pályázat

Az alábbiakban továbbítjuk a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium tájékoztatását a LIFE programmal, illetve a program keretében kiírt pályázattal kapcsolatban. 

Európai Bizottság Fogyasztó Politikai Hálózata - nyilvános kérdőív

Az alábbiakban továbbítjuk a Nemzetgazdasági Minisztériumtól érkezett felkérést, amely szerint lehetőség van a digitális tartalmak és a kézzelfogható termékek (fogyasztási cikkek) on-line értékesítésének szerződési szabályaival kapcsolatban az Európai Bizottság Fogyasztó Politikai Hálózata által készített nyilvános kérdőíve kitöltésére.

Kézápoló, Műkörömépítő és Lábápoló Mesterképzés

A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szakképzési és Szolgáltató Nonprofit Kft. Kézápoló és műkörömépítő, valamint Lábápoló mesterképzést indít 2015. szeptemberi kezdéssel.

A Nemzetgazdasági Minisztérium tájékoztatója a munkák során kialakuló bőrreakcióról

A Nemzetgazdasági Minisztérium Munkafelügyeleti Főosztályának tájékoztatása a mezőgazdasági munkák során kialakuló fototoxikus bőrreakcióról (fito-fotodermatitisz) - Nyári mezőgazdasági munkáknál a fizikai munkavégzésből származó kockázatokon és a szabadtéri klímakörnyezet kedvezőtlen hatásain kívül számolni kell az ún. fito-fotodermatitisz kialakulásának veszélyével is.

Jelentkezzen kiállítóként a Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításra

A 2015. szeptember 23-27. között a Hungexpo területén zajló seregszemle egyik célja, hogy bemutassa az agrárszektor aktuális időszakra vonatkozó eredményeit valamint  megismertesse a nagyközönséggel, hogy a hazai, helyi termékek fogyasztása magas minőséget és nagyfokú élelmiszerbiztonságot garantál.

Nemzeti Környezetügyi Intézet új adatai

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a Nemzeti Környezetügyi Intézet jogutódlással beolvadt a Herman Ottó Intézetbe.

Expo Milánó

Magyarország Nagykövetsége Külgazdasági Irodája kiemelt feladataként kezeli a milánói EXPO-n való  magyar részvételt.

Zalai élménybeszámoló dobogós helyen

Trömböczki Bonifác Filemon, a Gárdonyi Géza és Szegi Suli Általános Iskola Becsvölgyei Telephelyiskolája hetedik osztályos diákjának dolgozata az ország három legjobb díjazottja közé került a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által meghirdetett pályázaton.

uzlet@halon
Innoportfolio
Klaszterportfolio
Magyar Nemzeti Kereskedőház
TÁMOP - „Dolgozva tanulj!”