-

Számviteli változások 2016. című előadás anyaga

Ezúton tájékoztatom, hogy a 2015. november 16-án megtartott "Számviteli változások 2016" című előadás anyaga a mellékletben megtalálható.

Sikeresen zárul a "Dolgozva tanulj" projekt

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, 23 konzorciumi partnerével közösen valósította meg a
TÁMOP-2.3.4.B-13/1-2013-0001 azonosító számú kiemelt projektet, a partnerek egyike a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara volt.

KKVHÁZ megyék versenye 2015.

Kérjük azokat, akik a megyéjük gazdaságáért tenni akarnak, és úgy érzik, tudnak is, legyenek azok akár önkormányzati, civil, felsőoktatási, nagy- és kisvállalati szervezetek, térítésmentesen regisztráljanak már most a csapatukhoz. A regisztráltak cégbannerét december 31-ig kihelyezzük a megye oldalára, meglinkelve a saját honlapjukra.

Szakmák zalai olimpikonjait köszöntötték

A szakmák világbajnokságán, a WorldSkills-en kiváló eredményt elért zalai fiatalokat köszöntötték szeptember 25-én a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában.

Webes Ügysegéd alkamazásáról szóló tájékoztató

A Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala megküldte a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara részére a 76/34-2/2015. iktatószámú tájékoztatását, melynek tárgya a 2015. október 1-jétől bevezetendő ún. Webes Ügysegéd alkalmazására történő felhívás.

Válogató versenyfelhívás

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a nemzetközi versenyekkel kapcsolatban megfogalmazott stratégiai célkitűzésinek megfelelően a lehető legszélesebb körből tervezi kiválasztani a nemzetközi szakmai versenyeken – EuroSkills, WorldSkills – Magyarországot képviselő versenyzőket.

Tanultak, így taníthatnak

Több, mint kétszáz szakembert avattak mesterré 2015. október 30-án a keszthelyi Balaton Színházban. Közülük a legfiatalabb egy 24 éves karosszérialakatos, a legidősebb egy 68 éves, gépi forgácsoló.

A vállalkozások imádják a Széchenyi kártya programot

Az idén eddig a vállalkozások összesen 93,7 milliárd forint folyószámlahitelt igényeltek a Széchenyi kártya program keretében, valamennyi hitelt a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. kezességvállalása mellett folyósították a bankok - közölte a garanciacég az MTI-vel.

Átadták a Magyar Kézműves Remek díjakat

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara pályázatára beadott több mint 110 pályaműből 43 kapta meg a díjat, közülük hetet magas színvonala alapján külön is méltattak.

Alapfokú szerzői jogi tanfolyam

A szerzői jogi ismeretek mára szinte az élet valamennyi területén nélkülözhetetlenné váltak. A szerzői jogi tudatosság igen fontos az új műveket létrehozó alkotók mellett azokon a területeken is, ahol az adott tevékenység szerves része a meglévő szerzői tartalmak valamilyen felhasználása.  A digitális világ gyorsan változó körülményeiben való eligazodás igénye szintén számos szerzői jogi kérdést vet fel. 

uzlet@halon
Innoportfolio
Klaszterportfolio
Magyar Nemzeti Kereskedőház
TÁMOP - „Dolgozva tanulj!”