Üdvözöljük a

Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-
InnoPortfólió
Klaszterportfólió

Bemutatkozik az MKIK Magyar-Szlovén Tagozata

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Elnöksége 1998. január 21-i ülésén a kétoldali kereskedelmi-gazdasági kapcsolatok hatékonyabb fejlesztése érdekében döntött a szomszédos országokkal létrehozandó, önálló jogalanyisággal nem rendelkező vegyeskamarai tagozatok létrehozásáról. 

Állásbörzére várják a zalai foglalkoztatókat Lendvára

A lendvai Főkonzulátus kezdeményezésével várhatóan június 22-én (megfelelő számú jelentkező hiányában július elején) állásbörzére kerül sor Lendván, amelyre várják azon munkaadókat, melyek nyitottak lennének magyarul beszélő muravidéki szakemberek foglalkoztatására és érdeklődést mutatnak az állásbörzén való részvételre.

Magyar vállalkozó részvétele Szlovéniában vásáron, bemutatón, az értékesítés feltételei

Szlovéniában a vásárokon történő értékesítés feltétele, hogy a vállalkozó szlovéniai adószámmal, meghatalmazott szlovéniai könyvelővel, valamint a szlovén adóhatóságnál bejelentett számlatömbbel rendelkezzen. 

AKTUALITÁSOK SZLOVÉNIÁRÓL

  • Gazdasági hírek
  • Politikai hírek
  • Kultúrális hírek
  • Sporthírek
  • Egyéb

"Gyerekbazár" Szlovéniában - vásári megjelenési lehetőség

2017.09.08-10. között kerül megrendezésre a "Gyerekbazár", a kisgyermekes szülők körében legnépszerűbb szlovén vásár Ljubljanában. Megfelelő számú érdeklődő esetén az MKIK Magyar-Szlovén Tagozata standot biztosít az megjelenni szándékozó magyar vállalkozások számára.

uzlet@halon
TÁMOP - „Dolgozva tanulj!”
Magyar Nemzeti Kereskedőház