Üdvözöljük a

Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2018 Október >>
KeSzeCsüSzoVa
1234567
891011121314
1516171819
20
21
22232425262728
293031    

Kisinas Táborok 2018 - Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Lenti

A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara pályaválasztási programsorozatán belül az idei évben is meghirdeti 7. osztályos tanulók részére napközis Kisinas Táborát Zalaegerszegen, Nagykanizsán és Lentiben. 

Zala megyei hiányszakmák, ösztöndíjak

Kép

 

A kamara mellett működő Megyei Fejlesztési és Képzési Bizottság (korábban a Regionális Fejlesztési és Képzési Bizottság) a gazdasági igényekre alapozva minden évben meghatározza azt a 10 2015-től 20 hiányszakmát, ahol a leginkább szükség lenne szakember utánpótlásra.

Tájoló Nap - Segítség a pályaválasztásban

A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara "Tájoló Nap" címmel pályaorientációs programot szervezett a Zalaegerszegi Öveges József Általános Iskolában,  ezzel is segítve a fiatok pályaválasztási döntését. A nap folyamán a két 7. osztály diákjai, összesen 41 fő vett részt a pályaorientációs célú rendezvényen, melyben a diákok 5 szakmacsoportban próbálhatták ki magukat, felmérhették képességeiket.

Pályaorientációs Kisinas Tábor Nagykanizsán - képek

A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara pályaválasztási programsorozatán belül az idei évben megszervezte 7. osztályos tanulók részére napközis Kisinas Táborát Nagykanizsán, melynek képei a csatolt mellékletben találja. 

Pályaválasztás kutatások eredményei

Az iskolaválasztásban, pályaválasztásban a döntéssel kapcsolatos bizonytalanságot gyakran az információ hiánya okozza. A Kamara fontos feladata pályaválasztás előtt álló diákok szakképzés felé irányítása, kiemelten a hiány és keresett szakmák, azaz a hiányszakmák felé.

Kisinas Tábor Zalaszentgrót 2017

 

Kisinas Táborok tervezett időpontjai:

Zalaegerszeg: 2018. június 18.-22.

Nagykanizsa: 2018. június 25.-29.

Lenti: 2018. júlis 2.-6.

TECHTOGETHER JUNIOR ZALAEGERSZEG 2017

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzatának közalapítványa, a Zalaegerszeg Felsőfokú Oktatásáért Közalapítvány az Autopro.hu autóipari üzleti szakportállal és a Mobilis Interaktív Kiállítási Központtal együttműködve 2016. március 3-án először rendezte meg a Techtogether Junior Zalaegerszeg versenyt, pályaorientációs rendezvényt általános és középiskolai tanulók részére. Ezt folytatva és bővítve, november 23-án ismét megrendezésre kerül az ügyességi verseny és karrier nap.

Pályaválasztási szülői értekezlet

A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a szülők és a pályaválasztás előtt álló általános iskolai diákok számára idén is pályaválasztási napokat tart. A rendezvény célja a szakmaválasztási döntés elősegítése. 

Pályaorientációs Kisinas Tábor Zalaszentgróton - képek

A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara pályaválasztási programsorozatán belül az idei évben megszervezte 7. osztályos tanulók részére napközis Kisinas Táborát Zalaszentgróton, melynek képei a csatolt mellékletben találhatóak. 

Pályaorientációs Kisinas Tábor Zalaegerszegen - képek

A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara pályaválasztási programsorozatán belül az idei évben is megszervezte 7. osztályos tanulók részére napközis Kisinas Táborát Zalaegerszegen, melynek képei a csatolt mellékletben találja. 

Hasznos linkek

Mielőtt jelentkeznél valamelyik iskolába, érdemes elgondolkodni, hogy milyen oktatási intézményt válassz!