Üdvözöljük a

Átadták a kamarai díjakat

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2019 November >>
KeSzeCsüSzoVa
    123
45678910
1112
13
14151617
18192021222324
252627282930 

Átadták a kamarai díjakat

Május 30-án, Hévízen, gazdasági fórum keretében kerültek átadásra az idei évi kamarai díjak. A hagyományos elismerések mellett a kiemelkedő szakmai életutakat is elismerte a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara révén a megye vállalkozói közössége.

A Zala Megye Gazdaságáért Kamarai Díjat, amely olyan vállalkozásnak nyújtható, amely a megye gazdaságának egészét szolgáló, kiemelkedő teljesítményt nyújtott, vagy több éves egyenletes teljesítménye alapján hozzájárult a megye gazdasági fejlődéséhez, idén a zalaegerszegi központú ZÁÉV Zrt., a keszthelyi VEGS Kft., valamint a nagykanizsai Hidrofilt Kft. kapta. A Zala Megyei Szakképzéséért Kamarai Díjat a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Keszthelyi Vendéglátó Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma vehette át.

 

Szakmai munkássága elismeréseként Életmű Díjban részesült Kovács Lajos hévízi bádogosmester, Kámán László keszthelyi rádió- és televízó-műszerész mester, Török Alajos keszthelyi lakatosmester és Németh Tibor pókaszepetki villanyszerelő-mester.

 

A Zala Megyei Fogyasztókért elismerő címet – amelyről a Zalai Hírlap közreműködésével és segítségével közvetlenül a fogyasztók döntenek -  idén a zalalövői Sütheő Bútor Kft. és a megyeszékhelyi Zala Herba Kft. kapta.

 

Képünkön a díjazottak és a díjátadók.