Üdvözöljük a

Honlapon való megjelenési lehetőség

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2019 Április >>
KeSzeCsüSzoVa
1234567
891011121314
15161718192021
22
23
2425262728
2930     

Honlapon való megjelenési lehetőség

Az ECOTOP2 projekt célja, hogy különböző eszközök segítségével az ökoturizmusban érintett vállalkozások számára lehetőséget teremtsen a vállalkozás fejlődéséhez, tevékenységének nyilvánosságához és a vendégforgalom növekedéséhez. Szeretnénk figyelmébe ajánlani a greentorist.hu honlapot, amely lehetőséget biztosít vállalkozásának, szálláshelyének, hogy ismertebbé váljon a világban.

Az oldal információtartalmát úgy kívánjuk összeállítani, hogy a vállalkozások és a projektben érintett szervezetek bemutatkozási lehetőségén túl ún. landing page-ként is használva szolgálhassa a marketing és kommunikációs lehetőségeket. Ennek részeként a tartalommarketing (content marketing) megoldásokat kiemelten kívánjuk hasznosítani, annak érdekében, hogy az érdekes és színes tartalmakon, vizuális anyagokon keresztül további lendületet adhassunk a térség ökoturizmusának. Ezért kérjük a szakterületen érintett, a régióban működő vállalkozásokat, hogy a hozzánk eljuttatott információkkal, valamint a folyamatos kapcsolattartással tegyék számunkra lehetővé, hogy szolgálhassuk a térség ökoturizmusának érdekeit. Az ökoturizmus számunkra ugyanolyan szélesen értelmezett, mint a Nemzetközi Ökoturisztikai Társaság (The International Ecotourism Society) számára. Eszerint az ökoturizmus, „olyan felelősségteljes utazások összessége, melyek gyakorlatilag érintetlen természeti területek megismerésére irányulnak, ugyanakkor aktívan igyekeznek megőrizni a természeti és kulturális értékeket, és hozzájárulnak a helyi lakosok jólétéhez.” Ebből kiindulva úgy véljük, hogy tevékenység meglehetősen sok vállalkozást érinthet a térségben. 


A fentiek érdekében arra szeretnénk kérni, hogy a vállalkozásáról küldjön:


· 400-500 karakternyi bemutatkozó szöveget – amennyiben lehetséges angol nyelven; 

· 300 dpi-s fotókat, videókat, amelyek bemutatják önöket és a kínálatukat (köztük: épület külső, udvar, attrakció);
· valamint a tartalom marketinghez olyan korlátlan mennyiségű szöveget, amely leírja az elmúlt 1-3 évben megvalósult szolgáltatásaikat, a náluk elérhető aktivitásokat, a környékbeli látványosságokat, az egyediséget hangsúlyozó különlegességeket (pl. látványosság, történet, legenda, recept, stb.) – amennyiben lehetséges angol nyelven.
· A honlapon megjelenítendő dokumentumokat a nagy.monika@ke.hu  email címre legyen kedves elküldeni 2018 szeptember 15-ig.

 

A honlapon megtekinthetőek a már feltöltött, a projekt területén működő ökoturizmushoz kapcsolódó vállalkozások az alábbi oldalon: http://greentourist.hu/helyszin