Üdvözöljük a

Ipar 4.0 technológia útja - látogatás 5 digitalizált termelést folytató gyárba

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2018 Október >>
KeSzeCsüSzoVa
1234567
891011121314
1516171819
20
21
22232425262728
293031    

Ipar 4.0 technológia útja - látogatás 5 digitalizált termelést folytató gyárba

Tekintse meg testközelből a legújabb digitális technológiákat alkalmazó Mintagyárakat, melyek kézzel fogható megoldásokat mutatnak be a gyártási folyamatok optimalizálása terén!

A tavalyi év végén sikeresen megrendezett Modern Gyárak Éjszakája után az IFKA és az IVSZ konzorciuma az Ipar 4.0 Mintagyárak kiemelt projektkeretén belül ismét gyárlátogatásokat szervez. A Mintagyárak között szerepel kkv és nagyvállalat is.

A Magyarország újraiparosítási programjába is illeszkedő Ipar 4.0 program célja a konvergencia régiókban működő termelő kkv-k felzárkóztatása és versenyképességük javítása.

 

A kis- és középvállalkozások a Continental, azELTEC, a FESTO, a MACHER és a Roto termelő egységeiben tehetnek szakmai látogatást, ahol működési környezetben lehet fejlett megoldásokat és technológiákat (pl. MES, kollaboratív robotok, RFID) megtekinteni, valamint a helyi szakértők (mérnökök, műszaki szakemberek) bevonásával lehetőség nyílik a kapcsolódó elméleti ismeretek, Ipar 4.0 menedzsmentelvek (pl. lean), üzleti megoldások megszerzésére is.

A szakmai demonstrációkon olyan tudásanyagra lehet szert tenni, melyeknek alkalmazásával bizonyítottan optimalizálható és fejleszthető a gyártó egységek működése. Ezáltal csökkenthetőek a veszteségek és jelentősen javítható a termelési hatékonyság.

Az Ipar 4.0 Mintagyárak látogatásaira és további szakmai anyagokkal kapcsolatban a https://www.ipar4.hu/ weboldalon tájékozódhat és jelentkezhet előzetes regisztrációt követően.

Csatolt állományok: