Üdvözöljük a

TOP-6.8.2 A vállalkozások igényeire alapuló foglalkoztatás-fejlesztési program Zalaegerszeg Megyei Jogú Városban

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2019 Augusztus >>
KeSzeCsüSzoVa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2728293031 

TOP-6.8.2 A vállalkozások igényeire alapuló foglalkoztatás-fejlesztési program Zalaegerszeg Megyei Jogú Városban

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Zala Megyei Kormányhivatal és a Kontakt Nonprofit Kft. közreműködésével megvalósuló foglalkoztatás-fejlesztési program a zalaegerszegi vállalkozások fejlesztési igényeit hivatott szolgálni, legyen szó a megfelelő munkaerő megtalálásáról, beilleszkedést segítő mentorálásról, foglalkoztatási támogatásokról, vagy pályázatfigyelésről, tanácsadásról.

Az alábbiakban összefoglalták, hogy milyen konkrét segítséget nyújt Önnek a Paktum:

  • Segítik a zalaegerszegi székhellyel/fiókteleppel rendelkező munkáltatók munkaerő toborzását, ezért a Paktum Facebook oldalán megosztják az interneten megjelentetett álláshirdetéseket. Bejegyzéseikkel esetenként több száz felhasználót sikerül megszólítaniuk. Amennyiben az oldalt Ön is követi, a paktumprojekt aktuális híreiről, szakmai cikkekről, pályázati lehetőségekről az elsők között értesülhet: https://www.facebook.com/zalaegerszegifoglalkoztatasipaktum
  • Ha a Zala Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Osztályára bejelenti munkaerő-igényét, az automatikusan megjelenik a nyugatrmk.hu oldalon és a vmp.munka.hu oldalakon.  Így - amellett, hogy a regisztrált álláskeresők tájékoztatást kapnak az ügyintézőktől – Ön még több potenciális jelentkezőt érhet el, hiszen ezekről az oldalakról számos ingyenes állásportál is átveszi a hirdetést. Javasoljuk a munkaerő-igénylő lap minél részletesebb kitöltését a sikeres keresés érdekében. A juttatások, részletes feladat-meghatározás, rugalmas foglalkoztatási formák, cég által nyújtott támogatások feltüntetése vonzóbbá teszi az álláskeresők számára az állásajánlatot és így vállalata is könnyebben találhatja meg a megfelelő jelöltet. A mellékelt nyomtatványok kitöltésével és a Kormányhivatal Foglalkoztatási Osztályára történő megküldésével (8900 Zalaegerszeg Mártírok útja 42-44., zalaegerszegjh-fo@lab.hu) ezt most egyszerűen megteheti.
  • A nyugatrmk.hu és a vmp.munka.hu oldalon meghirdetett pozíciók összesített felsorolását havi rendszerességgel a Zalaegerszeg c. újságban sajtóhirdetésként megjelentetjük.
  • A feltárt álláshelyekről személyesen is tájékoztatják az álláskeresőket.
  • A foglalkoztatásbővítést bér- és bérköltség támogatásokkal segítik, ezek részleteiről a csatolt mellékletben bővebb információt talál. Amennyiben igénye tárgyhó 15. napjáig beérkezik a Zala Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Osztályára, abban az esetben következő hónap 1-jétől már jogosult lehet a támogatásra.   

  • Az álláskereső elindulását, beilleszkedését, az esetleges munkahelyi konfliktusok kezelését a támogatott foglalkoztatás, valamint a kötelező továbbfoglalkoztatás teljes időtartama alatt ingyenes mentori szolgáltatással, munkaerő-piaci információkkal segítjük nem csak a munkavállalók, hanem a munkáltatók érdekében is.

Amennyiben az elérhető támogatásokkal, szolgáltatásokkal kapcsolatban további kérdései lennének, keresse a Paktum munkatársait bizalommal, kövesse honlapjukat és Facebook profiljukat, ahol hasznos és friss hírek várják:

http://www.paktumportal.hu/

https://www.facebook.com/zalaegerszegifoglalkoztatasipaktum/

 

Kontakt Humán Szolgáltató Nonprofit Kft.
Zalaegerszegi Fejlesztési Iroda

cím: 8900, Zalaegerszeg, Deák Ferenc tér 3-5/B fszt.1.
iroda@paktumportal.hu