Üdvözöljük a

MKIK Sajtószemle

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2018 Január >>
KeSzeCsüSzoVa
1234567
891011121314
15161718192021
2223
24
25262728
293031    

MKIK Sajtószemle

1. Híradó – MKIK – (zegtv hu)

... Zalaegerszegre látogatott Miha Erman meghatalmazott szlovén miniszter. Újonnan kinevezett szakemberként célja, hogy gondoskodjon a Zala Megyei, valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Szlovén Tagozatának szoros együttműködéséről… A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Zala megyei elnöke többek között a kamarai választásokról…

A teljes hír itt olvasható

 

2. Egy megoldás maradt: Budapestnek le kell válnia – Krisán László – (Inforadio hu)

Fejlesztéspolitikáról, Budapestről, Pest megyéből lesz szó. Közép-Magyarország a legfejlettebb régiónak számít Magyarországon és emiatt kevesebb uniós forrás jutott. MI várható?. A vonalban a Kavosz, valamint a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Krisán László.

A teljes hír itt olvasható

 

3. Újabb adományt kapott a kórház – ZMKIK – (kanizsaujsag hu)

Újabb adományt kapott a kórház csecsemő- és gyermekosztálya – másfél héten belül másodszor. Ezúttal nem orvosi műszerek, hanem elektromos kisautók és egy futópad érkezett az intézménybe. Az osztály egy futópadot is kapott a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Hidrofilt Kft. jóvoltából. Az eszköz nemcsak sportolásra, hanem a terheléses vizsgálatok elvégzésére is alkalmas. - Ezzel mintegy a társadalmi felelősségvállalási kötelezettségének tesz eleget a kamara.

A teljes hír itt olvasható

 

4. Újabb tíz cég nyert Üzleti etikai díjat – GYMSKIK – (Piac és Profit)

Immáron 82 cég viselheti az üzleti etikus vállalat jelzőt Magyarországon. A díj alapítói tizennyolcadik alkalommal ítélték oda a díjakat az etikus jelző viselésére érdemes kis-, közép- és nagyvállalatoknak, illetve multinacionális cégeknek... A tulajdonos aktív tagja a Győr-Moson Sopron Megyei Kereskedelmi- és Iparkamarának, melynek alapítója és négy évig alelnöke, az etikai bizottság elnöke is volt. Egyedülálló módon saját oktatási alapítványt hoztak létre a tehetséges fiatalok támogatására, amely immáron tíz éve segíti a tanulni vágyó fiatalokat.

A teljes hír itt olvasható

 

5. Egy asztalnál a debreceni szakképzés jövőjéért – HBKIK – (civishir hu)

A Debreceni Szakképzési Centrum (DSZC) szervezésében hétfőn tartották meg az első szakképzési konzultációs fórumot, amelynek célja az ágazati képzést érintő legfontosabb kérdések áttekintése. A hétfői fórumon építőipari cégek képviselői, a tagintézmények vezetői, tanárok, szakoktatók, a DSZC szakmai vezetői, a megyei kereskedelmi és iparkamara képviselői ültek egy asztalhoz. A megbeszéléseken többek között az ágazati szakképzés nehézségeit, lehetőségeit, a gyakorlati képzés tapasztalatait, a szakmai tanárok, szakoktatók felkészültségét és a továbbképzési lehetőségeket, a tanműhelyek technikai, technológiai hátterének helyzetét tekintik át.

A teljes hír itt olvasható

 

6. Jótékonysági bálra készül Kecskemét – BKMKIK – (kecskemetinapilap hu)

Meghívó a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ÜZLETI ÉLET JÓTÉKONYSÁGI BÁLJÁRA 2018. január 27-én, szombaton, 19.30-tól a Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpontba. (Kecskemét, Izsáki út 6.) - - Az est háziasszonya: Märcz Fruzsina, a Kecskeméti Katona József Színház Domján Edit-díjas színművésze… A tombola bevételét az Élethinta Alapítvány számára ajánlják fel, ahol a súlyosan és halmozottan sérült fiatalok jelenéért és jövőjéért küzdenek. A bál jótékonysági célját felajánlásaival is támogathatja…

A teljes hír itt olvasható