Üdvözöljük a

KITETTSÉGEK - avagy hiba a Mátrixban?

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2022 Június >>
KeSzeCsüSzoVa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272930   

KITETTSÉGEK - avagy hiba a Mátrixban?

Kockázat vagy kitettség? Vajon tisztában vagyunk-e az üzleti kitettségek sokszínűségével?

Az elmúlt évek globális eseményei drasztikusan szembesítették a vállalatvezetőket azzal, hogy a kitettségek a legváratlanabb területeken lehetnek jelen - rejtett, eddig ismeretlen kockázatokat hozva a felszínre esetleg súlyosbítva az eddig jelentéktelennek tűnő problémákat.

 

 

Hogyan csökkenthetők a kitettségek?

A munkát a felismeréssel, a pontos beazonosítással kell kezdeni, hiszen a kitettség adódhat például a munkaerő hiányából, szűk vevői körből, banki kockázatból, a beszállítói láncból, az alapanyag ellátottságból vagy akár cég saját szervezeti felépítéséből is.

 

 

A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Emberfejlesztés Kft. interaktív eseményén a kitettség kérdését járjuk körbe, egy gyakorlatorientált, garantáltan működő megközelítés bemutatásával. Marketing, gazdálkodás és szervezetfejlesztő szakértőink segítségével olyan eszköztárat mutatunk a résztvevőknek, amely segítségével beazonosíthatóak, áttekinthetőek és tervezhetően menedzselhetővé válnak a vállalkozás kitettségei, hogy elérhető legyen a vágyott üzleti stabilitás - még a mai turbulens körülmények között is.

 

 

Az előadáson bátorítjuk a nyitott és informális beszélgetést, és lehetőséget adunk a cégvezetők egyedi problémáinak átbeszélésére is.

 

Szakértő tanácsadóinkkal a személyes konzultációra is lehetőség nyílik szervezetfejlesztés, gazdálkodás és marketing/értékesítés témájában.

 

A rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. 

 

Regisztrációs űrlap