Üdvözöljük a

Országos Vállalkozói Mentorprogram - Vállalkozz Fenntarthatóan!

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2022 Június >>
KeSzeCsüSzoVa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272930   

Országos Vállalkozói Mentorprogram - Vállalkozz Fenntarthatóan!

A Patent Védelem Security Kft. és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Céglátogatás a Patent Védelem Security Kft.-nél a fenntarthatóság jegyében címmel rendezvényt szervez.

I.céglátogatás: Céglátogatás a Patent Védelem Security Kft.-nél a fenntarthatóság jegyében

Időpont: 2022.06.21. 10 óra

Helyszín: Patent Védelem Security Kft.-Győr, Mécs László utca 7.

 

A Vállalkozz Fenntarthatóan! programsorozat célja, hogy segítse a régió mikro-, kis-, és középvállalkozások képviselői számára a fenntarthatóság mindennapokban alkalmazható gyakorlatának szakértők és mentorvállalatok segítségével történő megismerését. A programsorozat más-más témát feldolgozó állomásain a szakemberek gyakorlatias, hazai viszonyok között megvalósítható mintákat mutatnak be a mentoráltaknak, melyhez gyakorló vállalatvezetők – Mentorok – segítségét veszik igénybe.  A jelentkező, mentorált cégek részt vehetnek szakmai találkozókon, céglátogatásokon, hozzáférhetnek szakértői anyagokhoz (pl. Fenntarthatósági kézikönyv) és elkészíthetik saját cégre szabott fenntarthatósági akciótervüket.

 

A többéves szakmai múlttal bíró Országos Vállalkozói Mentorprogram új, Vállalkozz fenntarthatóan alprogramjának szakmai munkáját a régióból az alábbi Mentor vállalatok segítik, így a céglátogatásokon és workshopokon velük találkozhatnak a mentoráltak:

  • Patent Holdig Kft.
  • Török Gépipari Kft.
  • FALCO Zrt.
  • Hirschler-Glas Kft.
  • MAM-Hungária Kft.
  • Naste-Bau Kft.
  • Nilfisk Production Kft.

A Vállalkozz Fenntarthatóan! programsorozat térítésmentes részvételt biztosít a hazai kkv-szektornak. A programsorozat egy egyszerű regisztráció után, minőségi szolgáltatásokkal kínál rugalmas lehetőséget ahhoz, hogy felzárkózzon a trendekhez és bővítse tudását! További információ a projektről IDE kattintva elérhető.

 

Az első céglátogatás meghívója és részletes programja a csatolmányban olvasható.

 

Bővebb információ és regisztráció:

Horváthné Kuti Barbara, MKIK Nyugat-Dunántúli regionális koordinátor

Tel: +36 20-438-9047

E-mail: kuti.barbara@mkik.hu

www.vallalkozztudatosan.hu