Üdvözöljük a

MKIK Sajtószemle

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2020 December >>
KeSzeCsüSzoVa
 12
3
456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

MKIK Sajtószemle

 

Meghirdették az innovációs nagydíjat – MKIK – figyelo.hu

A pályázaton olyan Magyarországon bejegyzett vállalkozások, szervezetek vehetnek részt, amelyek új termékkel, eljárással vagy szolgáltatással kiemelkedő innovációs teljesítményt és jelentős üzleti sikert értek el. Az ITM Ipari Innovációs Díja és Informatikai Innovációs Díja mellett az NKFIH Alapkutatástól a piacig Innovációs Díját, az Agrárminisztérium Agrár Innovációs Díját és Környezetvédelmi Innovációs Díját, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Innovációs Díját, a MISZ Startup Innovációs Díját is átvehetik a legkiválóbb hazai innovációs teljesítményekkel induló pályázók.

Tovább a hírre

 

Magyar Gazdaságért díjban részesült dr. Polay József a NAKKIK elnöke – NAKKIK – kanizsaujsag.hu

A pénzügyminiszter által adható legjelentősebb szakmai tárcakitüntetésben, Magyar Gazdaságért díjban részesült dr. Polay József a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. A kitüntetést kiemelkedően eredményes szakmai tevékenysége és sikeres életútja elismeréséül kapta.

Tovább a hírre

 

Nagyüzem az iparkamaránál - online is – BMKIK – korosihircentrum.hu

A szakképzési reform gyakorlati megvalósítása, valamint az eddig megszokott feladatok így év vége felé sem hagynak üresjáratot a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakképzési osztályának - vonta meg az év végi mérleget Mészárosné Szabó Anna, a szakképzési osztály vezetője. "A járvány második hulláma már másképp érintette a gyakorlati képzőhelyeket, de a tanulókat is, mint tavasszal. A tavaszi digitális szakmai gyakorlat gyorsan rávilágított arra, hogy ez egy kényszermegoldás, s több hátránnyal jár, mint előnnyel.”

Tovább a hírre

 

Online rendezte meg a vállalkozásokat segítő "Adószakmai napot" az iparkamara – BKMKIK – keol.hu

Immár hagyományos rendezvénye a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának az az év végi előadás, amelyben a következő évi adójogszabályokhoz ad értelmezési segítséget Szabó Gábor, a NAV Dél-Alföldi Tájékoztatási Osztály osztályvezetője. A Covid-19 okozta pandémia azonban sajnos ezt is felülírta, azonban a kamara megtalálta a módját annak, hogy hogyan tudjon segíteni 2020. végén a vállalkozásoknak. Online rendezték meg a 2021. évi adócsomag című előadást.

Tovább a hírre

 

Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara: Endrei Judit online előadásával gyűjtenek a szegedi gyermekklinika betegeinek – CSMKIK – szeged365.hu

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában működő Női Vezetői Klub jótékonysági akcióval zárja az idei évet, melynek keretében 2020. december 9-én 16 órakor kezdődő, mindenki számára nyitott online találkozót szerveznek a szegedi gyermekklinika kis betegeinek megsegítésére. Az online találkozó vendége a magyar televíziózás egyik ikonikus alakja Endrei Judit lesz, akivel Nincs lehetetlen! címmel Novákné Halász Anna, klubvezető beszélget.

Tovább a hírre