Üdvözöljük a

Digitális Jólét Tőkeprogram

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2022 Június >>
KeSzeCsüSzoVa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272930   

Digitális Jólét Tőkeprogram

Előminősítés után a Digitális Jólét Nonprofit Kft. ágazati digitalizációs szakértők bevonásával ellenőrzi az innovatív tartalom, a megvalósíthatóság és a finanszírozhatóság szempontjait mérlegelve. A DJP illeszkedésről a Digitális Jólét Nonprofit Kft. tanúsítványt állít ki, amelynek megléte a tőkebefektetés igénybevételének feltétele.

Regisztrálni a Digitális Jólét tőkeprogramra a következő linken lehet: https://digitalisjoletprogram.hu/hu/tartalom/digitalis-jolet-tokeprogram

Tőkeprogram keretösszege: 7,5 milliárd Forint GINOP forrás

Tőkeprogram célja: a Digitális Jólét Program eszköztár-bővítésének támogatása, azon belül a tőkebefektetések biztosítása.

Horizontális célok: főként az információbiztonság és kibervédelem fejlesztése, hálózatkutatás és a smart city megoldások terjedésének ösztönzése.

Tőkeprogram résztvevői:

PM Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkársága mint Irányító Hatóság

MFB Zrt. mint alapok alapját végrehajtó szervezet

Digitális Jólét Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: DJ Nkft.) mint a DJP stratégiákhoz történő illeszkedés vizsgálatáért felelős szervezet

A kiválasztásra kerülő Pénzügyi Közvetítők (Alapkezelő)

Végső Kedvezményezettek, a Tőkeprogram keretein belül támogatásra jogosult vállalkozások

Földrajzi behatárolás:

Magyarország területén, Végső Kedvezményezett székhelyén, telephelyén. Magyarországon kívüli székhely esetén igazolni szükséges a források magyarországi felhasználását.

A program keretében finanszírozható felhasználási célok: újdonságtartalommal bíró projekt megvalósítása.

Állami támogatás formája:

Az állami támogatásról szóló igazolást a vállalkozásnak, mint az állami támogatás Végső Kedvezményezettjének a nyújtott állami támogatás támogatástartalmáról és a támogatási kategóriáról a Pénzügyi Közvetítő adja ki.

Beadási határidő: 2023. 12. 31. 23:59