Üdvözöljük a

Workshop Magyarországon - Szombathely / Delavnica na Madžarskem – Szombathely

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2020 Május >>
KeSzeCsüSzoVa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829
30
31

Workshop Magyarországon - Szombathely / Delavnica na Madžarskem – Szombathely

Az E-CONOMY projekt keretén belül elkészül egy mobil applikációs és webes regionális információs és térségfejlesztési platform, partner intézmények és szakmai partnerek bevonásával, melynek célja egyrészt, hogy információs bázisként szolgáljon a magyar és szlovén gazdaság területéről, másrészt hogy segítse a felületen regisztrált magyar és szlovén vállalkozások között az üzleti kapcsolatok kialakítását.

 

V okviru projekta E-CONOMY bo skupaj v sodelovanju s partnerskimi institucijami in strokovnimi partnerji vzpostavljena mobilna aplikacija in spletna regionalna informacijska platforma, ki bosta služili kot informacijska baza o madžarskem in slovenskem gospodarstvu, ter hkrati bosta pomagali pri vzpostavljanju poslovnih odnosov med slovenskimi in madžarskimi podjetji, ki so registrirani na platformi.

 

Időpont: 2018.05.02.

Helyszín: 9700 Szombathely, Vas megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Honvéd tér 2.

 

A vállalkozók és intézmények körében a partnerek személyes interjúkat folytatunk le annak érdekében, hogy kiderüljön mit várnak el egy hatékonyan működő, integrált rendszertől.

Ezt követően a résztvevők interaktív eszmecserét folytattak le az akadályokról illetve a fejlesztési lehetőségekről, az informatikai támogatásra fókuszálva az alábbi területeken:

  • szervezeti együttműködési lehetőségek és akadályok
  • vállalkozások: lehetőségek és akadályok
  • informatikai fejlesztési ötletek

 

Datum: 2. maj 2018

Kraj: Trgovinska in industrijska zbornica županije Zala, 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.

 

Projektni partnerji so s predstavniki podjetij in institucij opravili osebne razgovore o tem, kaj pričakujejo od učinkovitega in integriranega sistema. V nadaljevanju so udeleženci delavnice izmenjali interaktivne ideje o ovirah in razvojnih priložnostih, s poudarkom na informacijski podpori na naslednjih področjih:

  • priložnosti in ovire organizacijskega sodelovanja
  • podjetja: priložnosti in ovire
  • ideje za razvoj informacijske tehnologije