Üdvözöljük a

Zalai Gazdaság

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2022 Június >>
KeSzeCsüSzoVa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272930   

Zalai Gazdaság

Tisztelt Vállalkozók!


A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a zalai ipari, kereskedelmi, kézműipari és szolgáltatói  vállalkozások köztestületeként fennállása óta nagy figyelmet fordít a vállalkozásokkal való kapcsolattartásra, és ezen belül a tényszerű és hatékony kommunikációra. Ennek egyik eszköze a kezdetektől a kamarai újság, amely előbb önálló folyóiratként, a kamarai rendszer 2000-ben történt  jelentős átalakítását követően pedig a megyei napilap mellékleteként jelent meg. Nem csupán az újságolvasási szokások változása, valamint az online sajtó térhódítása, de a takarékos gazdálkodás iránti elkötelezettség is arra késztette a kamara vezetését, hogy átgondolja a kamarai információs kiadvány megjelentetését.


Az új koncepció ismét önálló kiadványt jelent, amelyet azonban ezentúl, a költségeket jelentősen csökkentve, elektronikus úton juttatunk el Önökhöz. Változik a kiadványunk címe is. A „Zalai Gazdaság” jobban jelzi azt az egyébként eddig is gyakorolt szerkesztési elvet, hogy az újság a kamarai információk átadásával együtt sokkal inkább a gazdasági folyamatokról, történésekről, a helyi gazdasági élet szereplőiről, semmint magáról a kamaráról szól.


Törekvésünk abban is változatlan, hogy releváns, megbízható, érdekes, a történések hátterét megvilágító tartalmat szeretnénk Önökhöz eljuttatni hónapról hónapra.

 

 

 

 

Kapcsolódó menüpontok: